середу, 16 грудня 2009 р.

§ TURTLE NEWS: [ANONS] Зміна часу пікету дельфінарію «НЕМО» в парку культури і відпочинку ім. Щербакова (м. Донецьк)

ЩО: Пікет навпроти дельфінарію «НЕМО» в парку культури і відпочинку ім. Щербакова

КОЛИ: 19 грудня 2009 р. 14:30-16:00.

ДЕ: алея навпроти донецького міського дельфінарію «НЕМО» в парку культури і відпочинку ім. Щербакова.

Офіційно донецький міський дельфінарій «НЕМО» відкриється 19 грудня 2009 року о 12:00. Оскільки дельфінарій «НЕМО» і Донецька міська адміністрація проводять безкоштовну виставу для 860 дітей-сиріт, час пікету вирішено перенести. Адже у дітей-сиріт навряд чи був вибір, де провести День святого Миколая. Час пікету перенесено на 14:30-16:00, коли благодійний концерт вже закінчиться.

Кампанія «Україна без дельфінаріїв!» почалася після будівництва дельфінарію в Харкові у травні 2009 р. Учасники кампанії беруть безпосередню участь у всіх акціях, спрямованих на забезпечення дельфінам і іншим морським ссавцям гідних умов для існування. Учасники кампанії - соціально активні люди, котрі мали мужність самоорганізуваться і боротися за Україну без дельфінаріїв, за життя дельфінів і в цілому за збереження довкілля.

Тепер учасники кампанії змушені проводити пікет в Донецьку – в день відкриття стаціонарного дельфінарію «НЕМО».

Пікет навпроти дельфінарію «НЕМО» в Донецьку – мирна інформаційна  акція. Активісти кампанії будуть тримати інформаційні плакати, викрикувати лозунги, покажуть невеликий перформенс, що продемонструє невідповідність умов в дельфінаріях природним потребам дельфінів, роздадуть листівки з інформацією про необхідність заборонити відкриття нових дельфінаріїв в Україні.

В цей самий день навпроти дельфінарію «НЕМО» в Києві також пройде пікет – акція солідарності з донецькими захисниками тварин.

Приєднуйтеся до громадської ініціативи «Україна без дельфінаріїв!»!

Контакти:
Заворотна Ганна, організатор пікету в Донецьку
0506218729
Mavca@i.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар